onsdag 15 april 2009

Svenska idioter

Varför finns det så många jävla idioter här i Sverige?
Sitter och kollar på efterlyst. Dom jagar ner och försöker bli av med vargar genom att lägga gift i älg kadaver och köttbullar. Vad arg och ledsen man blir. Några insnöade bönder som är för rädda för sin egen skull.
Och att lägga ut köttbullar för att ta död på vargungar är ju bara lågt... Men det dom inte verkar fatta är ju att allt annat liv också tar stryk. Många fridlysta fåglar mm.

Jag hoppas verkligen att nån kommer att stiga from och berätta vilka som ligger bakom. Svenska vargstammen är hotad så det räcker utan att några idioter ska ta kål på det som finns kvar.

Det verkade ju inte ens handla om folk som är rädda om sina djur om dom har farmer och sånt, utan det verkar ju bara vara allmänt hat. Hur kan man hata sådana vackra djur? Dom attackerar ju inte människor heller, om det inte är något extremt fall, men har aldrig hört talas om det.

Och om det skulle vara så att idioterna är rädda att dom ska ta deras djur... Dom har kommit på en grej om att det enda som vargar någonsin respekterar, är andra vargars territorier. Så dom har börjat använda ljudinspelningar av varg ylanden på gårdar. Vilket gör att andra flockar hör att det är någon annas revir = Dom går inte in där.

Bah, hoppas dom tar dom jävlarna.

2 kommentarer:

  1. Yeah. Sämst ffs -.- Borde bjuda dom på lite gift-köttbullar i sin tur, eh.

    SvaraRadera
  2. Men vilka idioter!!! Som sagt håller med Tess Dum pullade anal bullar. Att lägga ut gift och hoppas på det bästa? jävla idioter. Tror dom att vargar är det ända rovdjuret i skogen eller?
    Fan lägg arsenik i deras mat så vi slipper ha sådana fullblods puckon.

    Det här kommer låta hemskt... Men vi borde faktiskt avliva lite varg. (Men inte med gift och bör ske kontrolerat och forskarna borde säga vilka djur som skall skjutas)
    -för vargstammens största hot nu är inavel. Och det blir bara värre och värre för var år. och det kommer bli svenska vargstammens öde om vi inte gör något.
    Nu läget är ju att nästan alla vargar är kusiner till varandra. Vi har för mycket varg för att det ska kunna komma in nytt blod från sibiren o.s.v. Dom ges inte plats av våra vargar. Därav tycker jag att det borde tas tag i. För vargen är ett måste i vår skogar för att hålla en naturlig balans. Vi människor är rätt duktiga på att sabba den.

    SvaraRadera